Kraft & Elpartner i Västmanland

Läs om oss här

Allt inom el och kraft sedan 2018!

Vår högt motiverade personal besitter de utbildningar och den kompetens som krävs för att kunna kvalitetssäkra din elanläggning. Alltid med samma högkvalitativa slutresultat.

Kraft & Elpartner grundades år 2018 av Martin Liljeros som från början drev företaget helt på egen hand. På kort tid fick han företaget att växa och kunder och omgivningen fick förtroende för honom. Det gjorde i sin tur att företaget kunde anställa flera personer eftersom företaget slöt fler avtal och fick mer omfattande uppdrag. Till en början arbetade företaget främst med projektledning, åtaganden som SITE Manager och driftuppdrag. Tack vare nöjda kunder och lyckade uppdrag har företaget kunnat expandera och kan idag erbjuda en rad olika tjänster inom el och kraft.

Vi har sedan starten fokuserat på en hållbar utveckling tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vår filosofi handlar om att värna om gamla traditioner inom el och kraft. Våra anställda har en bred kompetens inom allt som rör el och därför kan vi erbjuda ett brett spektrum av tjänster. Vi har bland annat erfarenhet av stationsunderhåll, olika projekt och internationella uppdrag. Vår förhoppning är att vi tillsammans med dig som kund ingår ett långvarigt samarbete där vi strävar efter kommersiell långsiktighet. Låter det intressant? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer.

Är du intresserad av ett samarbete inom el och kraft?

Vi kan erbjuda en hållbar helhetslösning anpassad efter dina behov.